Spring naar inhoud

Rollwithus denkt mee over toegankelijkheid.

Breda werd in 2018 uitgeroepen tot meest toegankelijke stad van Europa.

Breda heeft toegankelijkheid al langer hoog op de agenda staan. De Brabantse stad won er verschillende prijzen mee. Met al dit succes rust ze niet op haar lauweren. Met de hulp van ruim dertig ervaringsdeskundigen blijft Breda werken om echt voor een iedereen een inclusieve stad te worden. Ook de Vereniging Nederlandse Gemeenten is nu beleid aan het ontwikkelen om dit ook in andere steden op te zetten. Lees hier het artikel een sterke start..

Stichting Rollwithus kent ook een aantal ervaringsdeskundigen en wij denken actief mee over het toegankelijkheidsbeleid van de gemeente Breda. In diverse overleggen leveren wij onze bijdrage en zijn wij gevraagd om mee te denken hoe we dit verder kunnen verbeteren.  In dit artikel kun je lezen hoe Breda dit samen met de ervaringsdeskundigen wil realiseren.

Gepubliceerd inNews

Wees de eerste om te reageren