Spring naar inhoud

Bestuur

Het bestuur van de stichting Rollwithus bestaat uit drie personen. Het bestuur van de stichting komt regelmatig bij elkaar en is verantwoordelijk voor de strategie en een correcte gang van zaken. Het bestuur ontvangt op geen enkele wijze een vergoeding voor de werkzaamheden. Ook geen vrijwilligersbijdrage.

Voorzitter: Jacques Sleven

Als mede oprichter van de stichting vanaf het begin af aan betrokken. Na een lang werkzaam leven bij ABN AMRO als IT-Manager had ik vanaf maart 2018 na mijn pensionering meer tijd om actief voor de stichting te zijn. Samen met Sinéad zijn we in 2018 vol aan de slag gegaan om te zorgen dat we kantoorruimte kregen en in aanmerking kwamen voor subsidie. Beide zijn gelukt en daardoor hebben we samen met MEE dit mooie project kunnen opzetten. Persoonlijke motto Carpe Diem!!

Secretaris: Jola Simons:

Als secretaris van de stichting Rollwithus krijg ik energie van de rollmodels die, ondanks hun beperking, zich vrijwillig en  positief inzetten voor onze stichting. Zelf ben ik een ‘mensenmens’ en probeer al het goede uit mensen te halen. Ook als docent Zorg & Welzijn, vind ik het belangrijk om jong volwassenen te motiveren en te stimuleren en hen mee te geven hoe belangrijk het is om iets te kunnen betekenen voor anderen die het in deze maatschappij minder goed hebben dan zijzelf.

Vanaf de start ben ik betrokken geweest bij de oprichting van deze mooie stichting die in 5 jaar tijd heel wat stappen heeft gezet en zichzelf op de kaart heeft gezet . Daar ben ik trots op! Op naar de volgende mijlpaal en natuurlijk is daarbij iedere bijdrage en steun meer dan welkom!

Penningmeester: Monique Willems

Al vanaf de oprichting betrokken bij de stichting als moeder van een van onze Rollmodels.

Ook vrijwilliger worden??

Gepubliceerd inMainSite

Een reactie

  1. Rollwithus Rollwithus

    Alleen even testen door Jacques

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *